Jäsentilaisuudet

Raahesta avvautuu aava merimaisemaa

Päivitetty 3.2.2018/ho

Kokoonnumme keskiviikkoisin Palvelutalo Kreivinaikaan klo 13.00

Joka toinen keskiviikko parittomalla viikolla on ns. päiväkahvitilaisuus Kreivinajan toimintatuvassa, jolloin käsittelemme toimintasuunnitelman mukaisia teemoja, ajankohtaisia asioita tai keskustelemme jonkun jäsenemme esille ottamista aiheista. Muistijumppaohjaajamme Bertta huolehti aivotoimintamme virkistämisestä sekä nivelten liikkuvuudesta pienellä jumppatuokiolla.

Näissä tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, jonka Kreivinaika järjestää. Viiden euron kahvimaksulla kustannamme kahvituksen ja keräämme käyttövaroja.

Raahelainen on ilmoituslehtemme.

Toimintaa syyskaudella 2018

ke 12.9. iloista iltapäivää Lohikarissa, lähtö klo 12.30 Kreivinajan pihalta

ke 26.9. klo 13.00 tutustumme Perunamestarit Oy:n toimintaan, Kreivinajan toimintatuvassa vieraana firman toimitusjohtaja